TRAVEL: Hello London!

Schermafbeelding 2014-07-27 om 10.00.48Yess! Vandaag ben ik in Londen met mijn moeder en zusje! We kwamen op het idee om voor een dagje shoppen niet Amsterdam of Utrecht te kiezen maar LONDEN! I know, het is misschien een beetje over de top om voor 1 dag naar Londen te vliegen maar waarom zouden we het niet doen?! We konden alle drie geen goede redenen bedenken en daarom hebben we twee weken geleden de tickets geboekt, inderdaad, gewoon omdat het kan!!

We zullen vooral winkelen en een goed restaurant opzoeken voor de lunch! Omdat we maar 1 dag hebben gaan we niet alle bezienswaardigheden af. Gelukkig hoeft dat ook niet want we zijn alle drie al een keer in Londen geweest. Onder andere Victoria Secret, Forever21, Topshop en Urban Outfitters staan op onze route.

De weersvoorspelling was goed en het zal zeker een gezellige dag zijn! Binnenkort kunnen jullie waarschijnlijk een shoplog verwachten!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: