LIKE: Bye bye July!!

8cdd50f15e1530124e4db27a05225334Eindelijk is het augustus! Dat is de maand waar ik het hele jaar naar uit kijk!! Augustus is voor mij het toppunt van de zomer, de maand waarin ik meestal op vakantie ga en natuurlijk de maand waarin ik jarig ben! Ik ben blij dat het weer augustus is, met een volle agenda, verjaardagen en vakanties begin ik met een lach aan deze nieuwe maand!!

Bye bye Juli, Hello August!!

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: