TRAVEL: LONDON BABY!

IMG_6904Vorige week donderdag zat ik uitgeput achter m’n bureau na een dagje Londen! Op woensdag ochtend vlogen we om 8:00h met z’n drietjes naar Engeland en hebben we de hele dag lekker geshopt en gegeten! ’s Avonds vlogen we weer terug en om 23:00h waren we weer thuis. Het was een hectische dag waarin we eigenlijk tijd te kort kwamen! Hieronder een soort diary van onze decadente shopdag in Londen!

IMG_6899

IMG_7020

IMG_7023Eenmaal in de grote stad hebben we eerst een starbucks opgezocht om duidelijk een plan te maken hoe we de dag zouden indelen en welke winkels we wilden zien! Mijn naam is niet uit te spreken in het Engels dus kwam ik even niet sneller op een beter alternatief dan Bella! Het zonnetje heeft de hele dag geschenen, we hebben zo’n geluk gehad met het weer!! Af en toe moest ik google maps even gebruiken om de snelste routes te bekijken omdat we niet dagen de tijd hadden! Ondertussen hebben we voldoende winkels kunnen zien en onze pinpassen kunnen gebruiken!

IMG_7027

IMG_6901

IMG_6996Mijn zusje had voor de lunch gereserveerd bij Jamie’s Italian bij Picadilly Circus! Echt een top idee want we hebben heerlijk gegeten! We konden het super makkelijk vinden en we hadden een leuk tafeltje! Het was zo moeilijk om te kiezen van deze enorme kaart! Uiteindelijk is het pasta carbonara geworden, lekkerr!

IMG_6999

IMG_6909

IMG_7007KIJK, dit is nog eens een pasta carbonara, heel anders dan thuis maar wel heeeel erg lekker! Wat nog lekkerder was, het toetje! Ik kon het niet laten om een lemon cheesecake met warme mascarpone en lemoncurd te bestellen! Dit toetje was hemels! Mocht je niet weten waar je wilt eten als je in Londen bent dan is dit restaurant een heel goed idee! Na het eten gingen we met de metro terug naar Oxfordstreet om door te lopen naar Victoria Secret.

IMG_6910

IMG_7011En bij Victoria Secret hebben we de rest van de dag geshopt! Gelukkig zijn we daar goed geslaagd en moesten we helaas daarna alweer terug naar het vliegveld. De terugvlucht ging snel en binnen no-time stonden we al weer op Nederlandse grond!

Een kort dagje in een wereldstad! Weer een nieuwe ervaring en wanneer we het nog een keer doen dan blijven we wel een nachtje slapen om wat meer tijd in deze toffe stad door te brengen!

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “TRAVEL: LONDON BABY!”

 1. Noelle

  Wow, echt 1 dag in London, dat zou ik ook wel eens willen doen. Ik was al eens eerder in London en vond het niet geweldig, maar voor 1 dag zou ik wel terug willen!

  Beantwoorden
 2. Noelle

  Wow, echt 1 dag London! Ik was al eens daar, maar ik vond het niet geweldig dus ik ben nooit terug geweest, maar vooral omdat ik 3 dagen te lang vindt. Maar voor 1 dag zou ik wel terug gaan!

  Beantwoorden
 3. Laura

  Alleen die menukaart al, fantastisch vormgegeven! Het eten ziet er ook smakelijk uit :) Ik ben nog nooit in Londen geweest, maar het lijkt me een fijne stad.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: