SHOPPING: In Londen

IMG_6949

IMG_6953

IMG_6951Toen ik twee weken geleden in Londen was had ik grote plannen en ik dacht van te voren dat ik heel wat ging shoppen! Uiteindelijk viel het reuze mee en heb ik me in kunnen houden! Eigenlijk vielen de prijzen me tegen waardoor ik leuke spulletjes vaak iets te duur vond!

Bij Victoria Secret ben ik wel geslaagd, ik wilde heel graag een goede BH scoren maar dat ik helaas niet gelukt. Wel heb ik een super leuke bikini gekocht! Ik ben super blij met het model en de print is fantastisch! Ook heb ik een paar slipjes gekocht, die kon ik gewoon niet laten liggen!

Bij Urban Outfitters heb ik sponsjes gekocht om make-up mee aan te brengen! Inmiddels gebruik ik deze al elke dag en ik ben blij dat ik deze leuk gekleurde sponsjes heb mee genomen! Als laatste aankoop, en hoe kan het ook anders, een mok van Starbucks om mijn verzameling uit te bereiden! In Parijs kocht ik mijn eerste mok van deze serie en wist ik niet dat ze deze uitvoering niet in elke stad hebben! Er zijn maar 6 steden in deze serie van Starbucks en nu heb ik Londen aan mijn collectie kunnen toevoegen!

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

2 Responses to “SHOPPING: In Londen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: