TRAVEL: Greece

getimage.ashx

getimage-2.ashx

getimage-3.ashxWat een heerlijk vooruitzicht, Griekenland! Aankomende week ben ik op vakantie in Kreta en ik kan niet wachten tot ik met mijn grote teen voor het eerst de zee voel en de warmte van de zon voel wanneer ik het vliegtuig uitstap. Lekker een week relaxen en genieten van lekker eten, ‘niets moeten’, het mooie eiland en niet te vergeten zon, zee en strand!

Hier boven een kleine impressie van het hotel waar ik de komende dagen zal vertoeven! We zullen niets te kort komen denk ik zo! Daarnaast is de weersvoorspelling beter dan goed, geen enkele kans op regen en bijna elke dag 30 graden. Niets te klagen dus. Ik ga genieten, genieten en nog eens genieten want de vakantie is altijd zo voorbij!

Ik heb geprobeerd wat vooruit te schrijven omdat ik niet weer of ik op Kreta zin heb om te bloggen, dat zien we dan wel! Op instagram zal ik genoeg foto’s posten dus als je op de hoogte wilt blijven, volg me gerust op instagram: nuriaarantxa

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: