LIKE: Bey and Jay

SAN FRANCISCO

PHILLY

WINNIPEGDe laatste paar weken worden we echt dood gegooid met nieuws over Beyoncé en Jay-Z. Ze zouden gaan scheiden en diep ongelukkig zijn, ze zouden apart van elkaar leven en elkaar alleen zien wanneer ze optreden. Het huwelijk zou na het einde van de tour kapot gaan en Beyoncé is al op zoek naar een nieuwe woning. Dan schrijven ze dat het allemaal een publiciteitsstunt is en dat de twee vanwege de slechte verkoop van de kaartjes voor hun ‘On the run’ tour alles doen om de kaart verkoop te stimuleren.

Nou ik vind het allemaal maar stom, Jay en Beyoncé zijn al zo lang bij elkaar en ik vind ze zo leuk samen. Daarom vandaag een paar kiekjes van de tour die de twee samen hebben gedaan en nog gaan afronden in Parijs. Het maakt me niet uit of ze nou wel of niet gelukkig zijn met elkaar en of ze wel of niet uit elkaar gaan, voor nu worden er nog mooie plaatjes gemaakt waar we van kunnen smullen!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “LIKE: Bey and Jay”

  1. Andrea

    Ik geloof het allemaal niet, maar who knows. Ik ga in september naar het concert in Parijs dus ik kan echt niet wachten. Wordt volgens mij geweldig. Enne, als ik de youtube filmpjes mag geloven spat de liefde ervan af.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: