BIRTHDAY: Little sis is getting big!

Laura 21Happy birthday to my little sister! Nou ja, ze is niet klein meer want vandaag is mijn zusje 21 geworden! Menn, kleine meisjes worden groot! Mijn zusje en ik kunnen niet zonder elkaar, we zijn zussen maar eigenlijk ook vriendinnen. Soms kunnen we elkaar wel wurgen en dan na 2 minuten zijn we alles weer vergeten en is alles weer goed!

Mijn zusje is op dit moment op vakantie en we vonden het beide niet leuk om niet bij elkaar te zijn op haar verjaardag. Na maanden van geheimen bewaren heb ik haar gister eindelijk kunnen verrassen door toch voor een paar dagen naar haar toe te gaan op haar vakantie bestemming! Ze was in complete shock toen ze me zag en had echt niet verwacht dat ik zou komen! Nu gaan we de komende dagen volop genieten!

Lieve Laura, gefeliciteerd met je verjaardag!

XOXO
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: