TRAVEL: One week in paradise!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad! Twee weken geleden lag ik met mijn billen op een strandbedje in Kreta maar het voelt al veel langer geleden! We hadden een prachtig hotel in Gouves, dit ligt tussen Heraklion en Chersonissos. Met een kamer met zeezicht en een bubbelbad hadden we het totaal niet slecht!

Ik ben niet zo van de excursies, het was dus echt een relax vakantie waarin we niet te veel hebben gedaan. Ik moet zeggen dat het daarvoor ook wel iets te warm was want de temperatuur voelde sommige dagen aan als 40 graden wanneer er geen wind stond! We hebben daarom 1 dag een auto gehuurd om naar Matala te rijden, dit ligt aan de andere kant het eiland. Dit zijn een aantal grotten die gemaakt zijn door Hippies waarin zij jaren geleden in hebben gewoond. Dit was leuk om gezien te hebben maar om nu te zeggen dat het heel spectaculair was, nee. Desalniettemin hebben we geen spijt gehad dat we een auto gehuurd hebben want we hebben nu wel het eiland kunnen zien.

We zijn een keer in Heraklion geweest en zelfs een keer in Cherso om een dansje te maken! Haha, wat voelde ik me daar jong! Verder hebben we vooral aan het zwembad gelegen, boeken gelezen, gelachen, gegeten, gedronken en al het andere wat je op vakantie graag doet! Al met al hebben we een prachtige week gehad en ik kijk met veel plezier terug op deze vakantie!

Liefs,
Nuria

2 Responses to “TRAVEL: One week in paradise!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: