LIKE: Power Food

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCEindelijk! Ik heb al veel gehoord en gelezen over het kookboek van Rens Kroes en nu heb ik het boek ook eindelijk thuis. Ik kreeg het van mijn collega’s voor mijn verjaardag. Dat is nog eens een fijn verjaardagscadeau! Het boek is erg mooi vormgegeven en de foto’s zijn allemaal prachtig! Ik heb het even doorgebladerd maar nog niet goed alle recepten gelezen.

Voor mijn vakantie heb ik al wel de zoete aardappelpatat gemaakt en dat was een groot succes! Ik ben dus heel erg benieuwd naar de andere recepten. Van mijn collega’s heb ik al gehoord dat de saotosoep erg lekker is en zelf wil ik de heel graag de raw oreo’s een keer maken!! ?

Hebben jullie al eens wat uit het boek gemaakt? En hebben jullie nog tips wat ik echt moet maken!?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: