MUSIC: End of summer..

End of summerHet einde van de zomer is nu echt aangebroken, ik heb mijn leren jasjes uit de kast gehaald, laarzen uit de doos getrokken en ik heb alweer dikke truien aan gehad! Toch schijnt de zon af en toe nog en dan is het gelijk weer lekker warm, het indian summer gevoel! Omdat emoties bij mij meestal gepaard gaan met muziek wil ik vandaag mijn favoriete ‘End of summer’ playlist met jullie delen! Nieuwe nummers maar ook oude hits komen erin voor en deze lijst kan ik de hele dag door luisteren!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: