PERSONAL: Be positive!

1f3b71d84e07596167f0a916b2b9e150Even een persoonlijk stukje vandaag, afgelopen weken is er veel gebeurd.. Ik ben op vakantie geweest, weer aan het werk gegaan, ziek geweest, vriendinnetjes zijn voor een lange tijd naar het buitenland, vriendinnetjes zijn ziek geworden. Echt, er is van alles gebeurt! Nu heb ik geen zin om negatieve verhalen hier op mijn blog te gaan vertellen maar ik heb nu even de behoefte om een persoonlijk stukje te schrijven, hope you don’t mind!

Vorige week was ik ziek en lag ik bijna de hele dag in bed. Als je je zo rot voelt, geen energie hebt en alleen maar wilt slapen dan hoop je dat je snel weer beter bent. Maar als je dan zo’n hele dag in bed ligt dan ga je nadenken over dingen, dingen die je mee maakt, dingen die anderen meemaken. Ik dacht al snel aan een lief vriendinnetje die heel ernstig ziek is en niet zo maar beter wordt.. Beter worden is voor haar iets heel anders dan voor mij. Ik kon de volgende dag weer werken en zij niet. Zo oneerlijk! Dit heeft mij doen beseffen dat je echt moet genieten van elk mooi moment en gelukkig moet zijn met de kleine dingen in het leven.

Wees positief, maak je niet te druk om dingen die je niet kan veranderen. Dit is iets wat ik het afgelopen jaar heb geleerd en dit heeft mij heel veel boosheid en negatieve energie bespaard! Bedenk wat je kan doen aan situaties die je wel kunt veranderen en zorg ervoor dat je gelukkig bent. Natuurlijk zou het egoïstisch zijn als je dit alleen voor jezelf doet, dus probeer ik ook de mensen om mij heen wat geluk bij te brengen! Kies ervoor om gelukkig te zijn, te worden want het komt niet altijd naar je toe!

Zo dat is eruit..

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “PERSONAL: Be positive!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: