INSPIRATION: Hello autumn

AutumnGister is officieel de herfst begonnen en ik moet zeggen dat het ook zo voelde! ’s Ochtends op de fiets was het koud en ik had spijt dat ik geen sjaal had omgedaan! De herfst vond ik eigenlijk altijd maar suf, na de zomer wordt het alleen maar kouder en de zon schijnt steeds minder. Het regent vaker en je kan niet meer zonder jas naar buiten! Maar dit jaar vind ik de komst van de herfst wel fijn!

De blaadjes vielen dit jaar al vroeg van de bomen en de zon heeft zich nog flink laten zien de afgelopen weken. Ik heb langzaam kunnen wennen aan het dalen van de temperatuur. Ik krijg nu dus steeds meer zin om lekker op de bank te kruipen met een lekkere kop thee of warme choco, dekentjes erbij en een film op tv! Het liefst nog met een bakje kruidnoten erbij maar die laat ik dit jaar maar staan als ik mijn figuur wil behouden ;-)

Ik heb zin om wandelingen door het bos te maken met Takkie, om in de middagzon een ritje op m’n vespa te maken, om carrotcake te bakken en het huis heerlijk te laten ruiken. Ik wil de regen op mijn slaapkamerraam horen tikken als ik in bed lig en dikke sjaals om doen als ik naar buiten loop. Ik wil tot ’s middags in bed liggen en lekker de hele dag in mijn pyjama lopen!

Al die fijne dingen die de herfst met zich mee brengt!

Hebben jullie ook zin in de herfst?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

2 Responses to “INSPIRATION: Hello autumn”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: