MUSIC: Pharrell…

Schermafbeelding 2014-09-24 om 20.00.09

Pharrell is hot!! Deze week was hij in Nederland en ik kan het niet laten om een blog te schrijven over deze man. Een creatief brein wie niet alleen goeie muziek produceert maar ook anderen stimuleert zich te ontwikkelen in de muziek! Hij inspireert, geeft mensen kracht, maakt mensen blij, hij raakt mensen met zijn muziek en dat raakt hem.. Remember Oprah?!

Ik weet nog dat ik in mijn middelbare school tijd luisterde naar de liedjes die hij maakte met andere artiesten zoals Jay-Z, Snoop Dogg, Nelly Furtado, Kanye West, Nelly en Justin Timberlake. Ook ligt er bij mijn ouders nog een CD van N.E.R.D., die heb ik bijna grijs gedraaid! Nadat Pharrell afgelopen dinsdag bij Humerto Tan te gast was in RTL Late Night heb ik weer een aantal nummers van hem in een afspeellijst gezet en dit lijstje luister ik de hele week al non-stop! Een paar clips wil ik jullie ook niet onthouden..

Dat is even lekker het weekend in gaan!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: