SHOPPING: National Glamour Day

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCJuist, het was afgelopen zaterdag National Glamour Day. Ik lees al heel wat jaren de Glamour maar ik was nog nooit gaan winkelen op de dag waarop heel veel winkels korting geven op vertoon van je Glamour. Meestal ontloop ik dan het centrum van Den Haag omdat ik bang ben dat het veel te druk is. Maar omdat mijn kledingkast wel wat nieuwe, goed passende items kon gebruiken vond ik het wel leuk om samen met mijn zusje te gaan shoppen en dat is aardig gelukt!

We begonnen bij Vanilia, wat ik echt een prachtig merk vind! Hier kocht ik een grijze trui, het materiaal is heel zacht en ik kan hem zowel naar mijn werk aan als in mijn vrije tijd! Daarna door naar de Mango, de nieuwe winkel van Mango zit in Den Haag in de nieuwe passage en is de grootste van Europa. Dit merkten we gelijk, de winkel was heel ruim opgezet en echt fijn om doorheen te lopen! Hier kocht ik een zwarte kokerrok van imitatie leer en een blouse met korte mouwtjes en een leuke print.

Daarna door naar de Levis, omdat mijn spijkerbroeken allemaal te groot zijn geworden had ik echt een nieuwe nodig! Uiteindelijk heb ik dezelfde jeans gekocht die ik al had maar wel in een andere curve en een maatje kleiner. Whoehoee dat is nog eens leuk winkelen! Na de Levis zijn we naar de H&M gelopen waar ik een katoenen, zwarte kokerrok kocht, een grijs koltruitje en een bordeaux rode hoed! Hoe leuk, ik was al lang op zoek naar een mooie hoed, deze zat goed en stond leuk, 1+1 is, juist een goeie koop!

Bij Costes ben ik ook geslaagd, hier kocht ik een fluffy vest in een super mooie roze kleur. Hier ben is zo blij mee, ik was al een tijdje op zoek naar zo’n fluffy jas/vest en deze is perfect! Nadat we bij Costes waren geweest hebben we een broodje gegeten bij Dungelmann, voor degene die niet bekend zijn met Dungelmann, hier worden de lekkerste broodjes bal en broodjes croquet verkocht!! Daarna nog snel even terug gegaan naar de Mango want mijn zusje wilde toch nog wat passen en toen werd ik verliefd op een camel kleurige jas. De jas heeft geen rits of knopen maar alleen een ceintuur, de kraag is lekker groot en hij komt tot mijn knieen.

Toen naar huis want we hadden genoeg tassen om mee te nemen op de fiets!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “SHOPPING: National Glamour Day”

  1. Natasja

    Een maatje kleiner, wat fijn! En <3 National Glamour Day! Ik was hem helemaal vergeten maar ben nog even achter m'n laptop gedoken voor wat online aankopen ;-)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: