LIKE: Hello October!

53d8350be9f78f918a69251e9c23cfbdHet is alweer oktober! September is echt voorbij gevlogen! Gelukkig hebben we nog lekker van de zon kunnen genieten en de herfst zal nu de overhand nemen! Oktober is een maand waarin het heeeeeel koud kan zijn maar ook een maand waarin je lekker op het strand kan uitwaaien als het zonnetje schijnt!

Dit jaar in oktober is het 2 jaar geleden dat ik mijn eerste baan kreeg, is het 3 jaar geleden dat wij Takkie thuis kregen en is het 10 jaar geleden dat ik voor het eerst verkering kreeg met mijn vriend. Time flies when you’re having fun!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “LIKE: Hello October!”

  1. Katrien

    Wauw, 10 jaar, echt lang! Oktober is voor mij de maand waarin ik jarig ben en waarin ik naar Rome ga. :)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: