NEW: Nike Air Max Thea

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCAlsof ik nog niet genoeg schoenen in mijn kast heb staan.. Dat zou je denken, maar niets is minder waar want deze beauties staan sinds maandag tussen mijn andere sneakers. Ik zag ze vorige zaterdag staan, passen (!!!!) maar helaas hadden ze mijn maat niet meer. Ik kreeg ze niet uit m’n hoofd en ik kon niet wachten tot ik thuis was met bestellen.. Dus bestelde ik ze tijdens het wachten terwijl mijn zusje in een pashokje stond. Afgelopen maandag kon ik deze mega vette sneakers ophalen bij de winkel. Snel gepast en gelukkig zaten ze als gegoten!!

Dit model is nieuw bij Nike, de Air Max Thea, het is een combinatie van de Air Max 1 en de Roshe Runs. Ze zijn super licht en hebben een lekkere ‘air’. De kleuren combinatie van mint groen met een soort leger groene kleur vond ik gelijk super mooi!! De verschillende materialen maken deze sneakers weer anders dan anders. Ik kan niet wachten tot ik ze aan kan, misschien wordt het weer tijd voor een outfit blogje met al die nieuwe spullen in mijn kast!

Liefs,
Nuria

6 Responses to “NEW: Nike Air Max Thea”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: