PLOG: 6 oktober 2014

Schermafbeelding 2014-10-06 om 10.38.45Het was gister weer een mooie dag om te ploggen! Ik werd rond 9 uur wakker, heerlijk om een beetje uit te kunnen slapen op een vrij dag! Het viel me op dat ik nog best bruine benen heb, ik ben inmiddels al weer 5 weken geleden terug gekomen van mijn vakantie.

Schermafbeelding 2014-10-06 om 10.40.56Oke, ik ben opgestaan.. Eerste taak, het uitruimen van de vaatwasser.. Taak twee, ontbijt! Twee volkoren beschuitjes met kaas en een grote kop groene thee! Andere huishoudelijke taken zoals wassen en was opruimen deed ik ook maar vond ik niet de moeite waard om op de foto te zetten!

Schermafbeelding 2014-10-07 om 18.34.04Ondertussen met mijn moeder geappt of ze wat leuks wilde doen en dat wilde ze! Opgemaakt en ik had voor het eerst mijn hoed op! Ben echt verliefd op de kleur! Even een outfit selfie! Fluffy vest van Costes en m’n nieuwe hoed maken mijn outfit helemaal herfstproof!

Schermafbeelding 2014-10-07 om 18.37.31Toen boodschappen gedaan samen met mamma, moet ook gebeuren, twee tassen vol! Alle ingrediënten voor appeltaart in huis gehaald dus dat staat op de planning voor vandaag!

Schermafbeelding 2014-10-07 om 18.44.53Na het uitpakken van de boodschappen heb ik bij mijn ouders geluncht. Vers broodje met roomkaas, kipfilet en avocado! Echt een aanrader en vult super goed! Ook kleine Tak zat weer naast me, te wachten op een stukje kipfilet!

Schermafbeelding 2014-10-07 om 18.45.50Daarna richting IKEA, eens in de zo veel tijd vind ik het leuk om even door de grote en vernieuwde winkel van het Zweedse concern te lopen om te kijken of ze nog nieuwe dingen hebben die leuk zijn voor in ons huisje! Even een selfie in de auto en dan zijn we na anderhalf uur weer terug onderweg naar huis!

Schermafbeelding 2014-10-07 om 18.47.14Eenmaal thuis heb ik direct, samen met mijn moeder, het kleed dat ik kocht in de kamer neergelegd. Ik moest even wennen en ik weet ook nog niet of we het houden, maar het is in ieder geval wel lekker warm en zacht aan m’n voeten! Toen snel de appeltaart maken, dit ging sneller dan verwacht en die kon voor het diner nog de oven in!

Schermafbeelding 2014-10-07 om 18.52.20

Appeltaart in de oven en ik kon alweer aan het avondeten beginnen, gelukkig een makkelijk maaltje, pasta met kip courgette, champignons en room. Binnen een mum van tijd klaar en ook nog eens erg lekker! Na het eten moeten we snel omkleden want er staat snowboardtraining op het programma. Zo, daar zijn we, even een uurtje snowboarden!
Schermafbeelding 2014-10-07 om 18.52.58Oke, ik ben helemaal gesloopt, we hadden een nieuwe trainer en die ging even iets sneller dan de vorige trainer! Het zweet stond op m’n voorhoofd en ben redelijk hard gevallen op m’n achterwerk. Dat wordt een blauwe plek! Na de training even langs gegaan bij mijn ouders en daar vroegen ze of we een stukje tiramisu wilden, dat slaan we natuurlijk niet over! Eenmaal thuis maakte ik de appeltaart af, kijk eens hoe mooi die is geworden! Dat wordt smullen!

Liefs,
Nuria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: