LIKE: Nespresso

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCGoede koffie is belangrijk, bijna net zo belangrijk als een goede mascara of blush. Niet echt een goede vergelijking natuurlijk maar een kop goede koffie maakt een hoop goed! Ik drink thuis altijd Nespresso, we hebben ook andere merken geprobeerd maar ik blijf bij de enige echte Nespresso cups! Niet alle smaken vind ik lekker, we drinken thuis eigenlijk maar drie verschillende smaken, de Vivalto Lungo, Dulsão do Brasil en Rosabaya de Colombia.

Mijn vriend vind de Vivalto Lungo het lekkerst en mijn favoriet is Dulsão do Brasil. Ik drink veel cappuccino en de Rosabaya de Colombia is daar een prima koffie voor. Ook zonder melk zijn alle smaken erg lekker!

Vorige week was de voorraad cups weer op en hebben wij bij de Nespresso shop-in-shop bij de Bijenkorf Den Haag een nieuwe voorraad gekocht. Naast onze favorieten hebben we ook twee doosjes Caramelito gekocht, koffie met caramel smaak en dit is echt super lekker maar wel mierzoet! Ook heb ik de nieuwe limited edition gekocht, Cubania.

De Cubania wordt omschreven als een gedurfde nieuwe koffie-ervarig.  Geïnspireerd door de passie en warmte van de Cubaanse levensstijl is deze koffie een echte cafecito, waarmee koffie ervaren kan worden op de authentieke Latijns-Amerikaanse wijze. De Cubania wordt los verkocht maar ook in een doosje met rietsuiker staafjes erbij. In combinatie met de rietsuiker vind ik de Cubania erg lekker! Wil je meer weten over alle Nespresso, neem dan eens een kijkje op hun website

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: