WIN + PERSONAL: Starbucks coffeelab

IMG_7852

IMG_7854

IMG_7859Afgelopen vrijdag had ik sinds lange tijd weer eens een bloggers uitje! Ik had meegedaan aan een winactie van Annemerel en kreeg tot mijn blijdschap een mailtje dat ik had gewonnen en dat ik mee mocht doen met een coffee tasting bij Starbucks in Den Haag!

Er waren 5 lezeressen uitgenodigd en de rest van de aanwezigen waren bekenden van Annemerel. Eenmaal bij Starbucks mochten we plaatsnemen aan een tafel waar al van alles klaar stond! Coffee master Bob heeft ons van alles verteld over verschillende smaken koffie, waarom koffie bepaalde smaken kan hebben en waarom chocolade zo’n goede combi is met een kopje koffie!

In totaal hebben we drie verschillende soorten koffiebonen geproefd en daarna mochten we beneden een lekkere koffie bestellen. Annemerel heeft haar eigen PSL gemaakt en haar skills achter de counter laten zien! Erg leuk om ook andere lezeressen te ontmoeten en ook Annemerel te ontmoeten in real life! Na gezellig even geklets te hebben ging ik met een leuk gevulde goodiebag weer naar huis! En omdat ik niet alles voor mezelf wil houden, wil ik de goodiebag graag verloten onder mijn lezers!

IMG_2659

In de goodiebag zit een mok van Starbucks, zo’n grote, in de oranje versie van The Netherlands! Ook zit er een zakje koffiebonen bij, dus als je zelf een koffiemachine hebt waar bonen in gaan dan kan je de bonen goed gebruiken. Wat moet je doen om kans te maken, volg me op bloglovin en op instagram en laat een berichtje achter bij dit artikel. Aan het einde van de maand maak ik de winnaar bekend!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “WIN + PERSONAL: Starbucks coffeelab”

  1. Marga

    Heerlijk zo’n grote mok! De bonen zullen ook een goede bestemming krijgen (: leukleuk! Ben zeer benieuwd!

    Beantwoorden
  2. mylifeaskarlijn

    Oh, wat een leuke winactie zeg! Ik doe graag mee! Ik had al een artikel van Annemerel gelezen over die dag, dus het was leuk om te lezen dat jij een van de winnaressen was.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: