LIKE: Vanilia F/W 2014

Schermafbeelding 2014-10-18 om 09.57.47 Schermafbeelding 2014-10-18 om 09.58.53 Schermafbeelding 2014-10-18 om 09.59.38Vanilia is een merk waar ik pas sinds een paar jaar voor het eerst interesse in had! En dit seizoen is de collectie echt om verliefd op te worden! De materialen, kleuren en patronen zijn echt heel erg mooi en ik vind bijna alles mooi wat er in de rekken hangt!

Toch is het zo dat wanneer je dan in de paskamer staat, je een paar items moet terughangen om het jou niet staat. Bovenstaande looks vind ik heel erg tof, je ziet wel dat ik heel erg van de rokken ben! Ik moet ook wel zeggen dat ik de kokerrok heel erg leuk vind en dat je die goed kan combineren. Met een leuke sneaker, enkellaarsje of mooie pump en je hebt direct drie compleet verschillende looks!

Ik kocht laatst een hele mooie trui bij Vanilia en die draag ik echt met veel plezier. Jammer genoeg laat mijn budget het niet toe om onbeperkt bij Vanilia te kunnen shoppen dus ik wacht de sale af en hopelijk kan ik dat nog een paar mooie truien of rokken kopen!

Liefs,
Nuria

3 Responses to “LIKE: Vanilia F/W 2014”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: