TRAVEL: Snowboarden in december!

3d90e77386fcd3539ee7f07f18463257

img03-banner-largeIn een van mijn vorige posts schreef ik dat als ik zou moeten kiezen, ik mijn zomervakantie zou inruilen voor de wintersport. Wintersport is echt mijn favoriete vakantie en ook voor komend seizoen staat er een reisje op de planning!

Vorige jaren ben ik mijn moeder, tante en zusje naar de sneeuw geweest en dat was altijd heel erg leuk! Dit jaar is de samenstelling van mijn reisgezelschap iets anders! Samen met mijn zusje, haar vriend en mijn vriend gaan we een week naar Frankrijk om te genieten van de sneeuw!

Avoriaz is dit jaar onze bestemming en ik kan echt niet wachten tot ik mijn koffer met goggles, handschoenen en mutsen weer in mag pakken en mijn snowboard weer uit de kelder mag halen! Het appartement ligt direct aan de piste, dit is een van de redenen dat we voor Frankrijk hebben gekozen! Dat vinden we veel relaxter dan wanneer je met een bus naar de liften moet! We kunnen dus vanuit ons hutje zo de piste op! Nog een paar weken wachten, can’t wait!

Hebben jullie al wintersport geboekt?

Liefs, 
Nuria

2 Responses to “TRAVEL: Snowboarden in december!”

  1. Jacqueline - two-blondes.com

    Heerlijk! Afgelopen jaar ben ik voor het eerst – i know, heel slecht – wezen wintersporten en ik zou niets anders meer willen! Dit jaar is nog niet geboekt, maar staat zeker weer op de planning! Heel veel plezier alvast!! Xx

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: