VESPA MENIA 2.0!

IMG_7941

IMG_7943

IMG_7944

IMG_7947Een jaar geleden vertelde ik jullie dat ik een Vespa had gekocht! Ik reed er elke dag op naar mijn werk en ik kon me echt niet meer voorstellen dat ik geen racemonster voor de deur had staan! Tot ik mijn Vespa voor reparatie naar de garage moest brengen en ik 4 weken lang alles op de fiets heb moeten doen, man wat verlangde ik naar een ritje op mijn Vespa.

In de tussentijd heb ik veel gedoe gehad met de verzekering, kreeg ik kriebels toen ik deze Vespa Touring zag staan en binnen no-time was ik verkocht! Ik heb mijn witte racemonster ingeruild en deze Touring mee naar huis genomen! Het is een stapje vooruit wat betreft motor en verbruik, niet dat ik daar iets van af weet..maar goed! Het is een Vespa Touring, een soort premium uitvoering, met een chique uitstraling!

Ik ben weer helemaal happy met mijn nieuwe Vespa en ik heb afgelopen weekend lekker rond gereden, genoten van het mooie herfst weer! Ik was bijna vergeten hoe het was om de wind door je haren te voelen gaan en lekker te touren!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “VESPA MENIA 2.0!”

  1. veraw

    Mooie Vespa hoor, prachtige kleur! Heb er ook op mogen rijden een tijdje geleden, heerlijk! Vind het alleen wel zwaar als je ze moet parkeren.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: