MUSIC: Iggy Azalea

Schermafbeelding 2014-10-20 om 17.01.27Wanneer je nieuwe mensen leert kennen op je werk en je begint te praten over muziek en andere dingen die je interesse hebben dan kom je soms op mooie onderwerpen! Zo vroeg onze oud stagiaire en paar maanden geleden of ik de muziek van Iggy Azaela goed vond? Ik had eerlijk gezegd nog nooit van haar gehoord en eenmaal thuis ging ik gelijk luisteren. Ik vond het niet heel spannend.. Tot dat…

Tot dat Iggy haar eerste echte hit Fancy uit kwam! Dat vond ik wel echt leuk, ook andere hits met andere artiesten vind ik leuk!  Nu is ze echt helemaal hot en luister ik steeds meer naar haar muziek! Deze Australische dame maakt goeie muziek en ik luister er graag naar!! Je hoort wel duidelijk verschil tussen haar laatste album en de nummers die ze daarvoor maakte! But I love it!

Wat vinden jullie van de muziek van Iggy?

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: