LIKE: Burton’s first layers

Schermafbeelding 2014-10-20 om 19.20.11Omdat ik over ongeveer 2 maanden op wintersport ga, heb ik de afgelopen tijd alweer op internet zitten speuren naar mooie items voor de wintersport! Burton vind ik echt een tof merk en ze hebben veel mooie spullen! Ik heb al een aantal mooie spullen van Burton maar ik kan het niet laten om naar de nieuwe collectie te kijken!

Schermafbeelding 2014-10-20 om 19.09.41Deze thermo shirts zijn echt onwijs gaaf! De futuristische prints vind ik echt super stoer!! Waarschijnlijk zijn ze ook heel erg warm! Een van deze shirts zou ik wel heel graag willen hebben!

Schermafbeelding 2014-10-20 om 19.07.38

De partysocks collections van Burton is elk jaar weer een feestje! Mijn ijshoorntjes heb ik elk jaar weer met veel plezier aan!! Dit jaar vind ik de Two-can versie echt heel gaaf! Schermafbeelding 2014-10-20 om 19.04.25

Deze thermo shirts zijn iets minder dik als degene hierboven. De prints daarentegen zijn net zo leuk!! Ik heb al een thermo in mijn kast liggen maar een nieuw printje is nooit weg! Vooral die met de azteken print vind ik vet! Schermafbeelding 2014-10-20 om 19.18.56

Een legging heb ik eigenlijk altijd aan onder mijn snowboardbroek, ik houd ervan om mezelf goed in te pakken! Een thermo broek heb ik nog niet dus dat zou zeker een mooie aanvulling zijn op mijn gear!

Al deze items zijn first layer, dit betekend dat het onderkleding is en ervoor moet zorgen dat je lekker warm blijft tijdens het boarden! Wat ik zou leuk vind van Burton is dat ze alles net wat leuker maken dan dat het eigenlijk is! Want het blijven natuurlijk gewoon lange onderbroeken en wollen sokken…

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “LIKE: Burton’s first layers”

  1. Evelyn

    Jaa Burton is zeker fantastisch. Ik ga dit jaar voor Nikita en m’n ‘oude’ kloffie van Brunotti en O’Neill. Leuk! Ben benieuwd naar je wintersport verhalen! Wellicht kunnen we een blogswap ofzo doen :D

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: