LIKE: Favoriete apps

Schermafbeelding 2014-10-22 om 21.53.57Apps, je gebruikt ze dagelijks, de een wat meer dan de ander maar ze zijn niet meer uit mijn dagelijkse routine weg te denken. Op mijn iPhone heb ik echt heel veel apps maar ik gebruik ze niet allemaal even vaak. Vandaag een opsomming van mijn favoriete apps!!

Instagram, dit is echt mijn all time favourite! Ik check mijn timeline vaker dan nodig en plaats elke week een aantal foto’s via deze app! Volg je me nog niet? Mijn instagram account is nuriaarantxa

Facebook, deze app gebruik ik steeds minder omdat ik instagram stiekem veel leuker vind! Toch vind ik het leuk om af en toe nog even mijn prikbord te checken.

Spotify, gebruik ik elke dag, op de fiets, op de vespa of gewoon thuis. Ik heb genoeg afspeellijsten en ik vind het heerlijk om de muziek te luisteren waar ik op dat moment zin in heb.

Room for thought, deze app gebruik ik niet elke dag maar meer wanneer ik een foto kan maken op een leuk moment! Sommige momenten komen gewoon niet heel goed uit. Met deze app maak je een soort foto dagboek en de app geeft zelf aan op welk moment je een foto kan maken.

WordPress, als ik even m’n statistieken wil bekijken of wanneer iemand me op een spelfout wijst en ik deze snel wil aanpassen gebruik ik deze app. Super handig!

Snapchat, ik krijg er meer dan dat ik er stuur maar het is wel leuk om foto’s te maken die je eigenlijk te lelijk vindt om te versturen en het dan toch te doen.

Appie, deze app gebruik ik vaak op zondag om de bonus aanbiedingen van de volgende week te bekijken of snel even een recept op te zoeken.

Duolingo, het groene uiltje dat mij helpt mijn Spaans naar een beter niveau te krijgen. Dit schiet er vaak bij in maar wanneer het even kan probeer ik een lesje Spaans te doen via deze app.

Al deze apps zijn verkrijgbaar in de appstore!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “LIKE: Favoriete apps”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: