MOVIE: Must sees – 4

Movie - 4Het is weer tijd voor een movie must see blog vandaag! Er draaien weer heel wat nieuwe films in de bioscoop of moeten nog in premiere gaan en daarom vandaag weer drie trailers.

Pak van mijn hart is de nieuwe Nederlandse feelgood film van komend seizoen. De film lijkt naar mijn idee een beetje op Alles is liefde en Alles is familie maar daar moet ik de film dan eerst voor kijken! Deze film ga ik zeker kijken en genieten van de mooie jongens zoals Benja Bruijning en Manuel Broekman.

Fury draait al in de bioscoop en ik heb al positieve verhalen over deze film gehoord. Sowieso ben ik een fan van films met een verhaal gedurende de oorlog en helemaal als het gebaseerd is op een waar gebeurd verhaal. Brad Pitt is de hoofdrolspeler en dat is nooit vervelend om naar te kijken!

The equalizer is de nieuwste film van Denzel Washington en dit is volgens mij echt een film die je in de bioscoop gezien moet hebben. De trailer sprak mij erg aan dus wellicht zit ik de komende dagen wel in de bioscoop met een bak popcorn!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “MOVIE: Must sees – 4”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: