PERSONAL: November dip..

f946f1feff85521dbc8c650753234ad0Ken je dat gevoel, dat de herfst echt is begonnen, het is koud en als je naar buiten kijkt dan zie je alleen maar grauwe tinten en kale bomen. Ik ben sinds deze week echt in een soort ‘winterdip’ terecht gekomen. Ik voel me daarnaast ook niet fit, ik ben deze week twee dagen ziek thuis geweest maar dat gaat vandaag gelukkig al wat beter!

Bloggen zit er ook niet echt in deze week, weinig inspiratie, geen leuke dingen, dus niet veel stof om over te bloggen. Niet dat dat erg is maar ik vind het toch vervelend als ik weet dat er geen nieuwe blogs online staan!

Maar goed, ik heb me voorgenomen om het thuis gezellig te maken en proberen te gaan genieten van de herfst en winter door lekker met Takkie lange wandelingen te gaan maken en lekker op de bank te liggen en films te kijken wanneer daar tijd voor is! Alles om de ‘winterdip’ door te komen!

Hebben jullie al last van een dip?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “PERSONAL: November dip..”

  1. Lianne

    Oei, wat vervelend. Ik heb hier eigenlijk nu geen last van – zeker omdat het nog zo vaak zo’n mooi weer is! Hopelijk kom je snel weer uit je dipje!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: