INSPIRATION: Dresses

Schermafbeelding 2014-11-11 om 18.34.19

Schermafbeelding 2014-11-11 om 18.35.03Over een paar weken is het alweer zover, het jaarlijkse kerstgala staat dan weer voor de deur! En hoe leuk is het om weer op zoek te gaan naar een nieuwe galajurk! Sommige meiden vinden het verschrikkelijk, om elk jaar weer de winkels af te gaan, op zoek naar het perfecte model, maar ik vind het heerlijk! Ik heb alweer een beetje zitten struinen op het internet en heb al een paar prachtige jurken gevonden!

Bij MANGO hebben ze dit jaar echt hele mooie jurken! De bovenste drie zijn van de Spaanse mode keten en ik denk dat het dit jaar 1 van deze jurken gaat worden. Ik moet nog wel eerst even passen maar als dat goed gaat dan heb ik zeker al een favoriet op het oog! Zwart vind ik erg mooi en klassiek maar met rood heb ik ook hele goede ervaringen!

Ook bij H&M hebben ze hele leuke jurkjes, wel veel korte modellen en dat vind ik voor een gala iets minder gepast! Maar als je een leuk cocktailfeestje hebt tijdens de feestdagen dan kan je bij de H&M goed terecht voor een feestelijke cocktaildress! De prijzen bij de H&M zijn ook iets aantrekkelijker dan bij MANGO dus misschien voor een leuk feestje of voor de kerst komt 1 van deze exemplaren wel in mijn kast terecht!

Hebben jullie nog tips waar ik misschien kan kijken voor een mooie gala jurk?

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: