MOVIE: More of ‘Fifty shades of grey’!

Toen ik vanmorgen mijn macbook open klapte en deze trailer zag moest ik hem wel met jullie delen. Ik heb de hele trilogie gelezen en deze trailer van Fifty Shades of Grey is weer een kleine onthulling van de verfilming. Ik word steeds nieuwsgieriger naar hoe de film uiteindelijk zal zijn en ik ga zeker naar de bioscoop als de film daar gaat draaien. Tot nu toe moeten we het nog doen met de trailers en teasers!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: