WISHLIST: Holidays are coming

Schermafbeelding 2014-11-17 om 16.17.33De afgelopen maanden heb ik, telkens als ik dacht dat ik iets nodig had, het opgeschreven op een lijstje. Sommige dingen zijn weer van het lijstje af gegaan en sommige dingen staan er nog steeds op. Zo heb ik een perfecte manier van verlanglijstjes maken gevonden! Met kerst trekken wij met de familie lootjes om uren onder de kerstboom te voorkomen! Mijn lijstje voor dit jaar ziet er alsvolgt uit.

Een nieuwe föhn, mijn huidige föhn kan het elk moment begeven, de snoertjes zijn kapot en de schakelaar doet het ook niet meer naar behoren. Daarom, een nieuwe föhn is een van de dingen die ik graag zou willen hebben. Dan het kookboek van Nina en Elise, Chicks love food, ik heb het boek al aan iemand cadeau gedaan en ik vind het ook wel een heel mooi cadeau om zelf te krijgen!

Ook een staafmixer deluxe staat op mijn verlanglijstje dit jaar. De afgelopen weken ben ik wel 4 keer bij mijn moeder haar staafmixer gaan lenen, tijd dus dat ik er zelf ook een in huis heb en dit is ook iets wat ik zeker zal gaan gebruiken! Dan een portable batterij voor mijn iPhone, mijn telefoon loopt zo ontzettend snel leeg en als er iets is waar ik niet tegen kan is het wel een lege telefoon. Een portable batterij is de ultieme oplossing!

Een Go Pro is het grootste ding op mijn lijstje. Waarschijnlijk zal niemand mij deze camera geven behalve ikzelf. Ik heb goed gespaard voor dit toffe speeltje en ik ben van plan om voor de wintersport mijzelf dit toffe cadeau te geven! Als laatste een adressenboekje van Moleskine. Niets is zo handig om even snel een boekje met adressen te kunnen pakken als je een kaart verstuurd, en ja dat doe ik af en toe nog, dus bij deze weer een item dat ik zeker zal gaan gebruiken!

Dit jaar dus geen nutteloze cadeau’s op mijn verlanglijstje maar echt dingen die ik zal gaan gebruiken. Haha, ik kan het zo goed verkopen aan mezelf, hopelijk ook aan degene die mijn lootje trek!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “WISHLIST: Holidays are coming”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: