HAPPY 3 YEARS OF NURIAARANTXA.COM

688736dbe7d61672cb1dd79403a425b4WAUW! Vandaag bestaat nuriaarantxa.com al 3 jaar, hoeraaaa! Met ups en downs zijn de afgelopen 3 jaar voorbij gevlogen. Bloggen in het Engels of toch bloggen in het Nederlands?! Geen inspiratie hebben om leuke artikelen te schrijven en andere moeilijke vraagstukken hebben de revue gepasseerd. Toch ben ik al 3 jaar bezig met deze blog en heb ik nog steeds veel plezier in het schrijven van artikelen.

Volgens mij heb ik nog nooit verteld waarom mijn blog eigenlijk nuriaarantxa.com heet?! Het leek mij vandaag een mooie dag om deze reden te onthullen. Niet zo spectaculair als je zou denken want Nuria is mijn voornaam en Arantxa is mijn tweede naam. Beide namen zijn Spaans en ik kan best wel zeggen dat ik trots ben op mijn namen, ondanks dat ze in 80% van de gevallen de eerste keer verkeerd worden uitgesproken, maar dat maakt allemaal niet uit!

Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle leuke comments, jullie bezoeken aan nuriaarantxa.com en iedereen die mij volgt! Het maakt me niet uit of ik veel of weinig volgers heb, of dat ik mega veel bezoekers aantallen heb of wat minder. Ik vind het leuk om te schrijven, het voelt als een soort uitlaatklep hier op het web. Dus bedankt voor de afgelopen 3 jaar en op naar het volgende mooie jaar!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “HAPPY 3 YEARS OF NURIAARANTXA.COM”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: