BEAUTY: Hello dr. Paw Paw

Schermafbeelding 2014-11-30 om 21.50.00Met dit koude weer heb ik snel last van droge plekjes op mijn gezicht, schrale lippen, pluizig haar, you name it. Toen ik twee weken terug bij de SOAP treatment store in Den Haag was stond er wat nieuws bij de kassa. De tubes van dr. Paw Paw hadden mijn aandacht getrokken en ik besloot een tube mee te nemen want dit multifunctionele product kon ik goed gebruiken.

Omdat ik een hele gevoelige huid heb ben ik meestal terughoudend met het proberen van nieuwe huidproducten. Maar dr. Paw Paw bevat geen kleur of geurstoffen en er zit minerale olie in, aloë vera, olijfolie en de vrucht van een papaja. Ik zag hier geen gevaar in en ik ben heel blij dat ik deze gele tube mee naar huis heb genomen! 

Dr. Paw Paw en ik zijn sinds twee weken dus onafscheidelijk! Mijn droge huid is zo goed als verdwenen, mijn lippen zijn nu opgewassen tegen de kou en mijn pluizige haar heeft geen kans met Dr. Paw Paw in de buurt. Er zijn drie varianten te koop waarvan 1 zonder kleur en twee met een kleurtje erin verwerkt, maar die smeer je dus liever niet over je hele gezicht…

Ik ben fan!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “BEAUTY: Hello dr. Paw Paw”

  1. vidrie

    Ik had er nog nooit van gehoord maar het spreek me erg aan! Ik heb zelf ook vaak last van een droge huid.. Waar heb je hem gekocht en hoeveel kostte hij ongeveer?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: