GADGETS: MY NEW HERO!

IMG_8525

IMG_8524Jaja, daar is die dan! Lang heb ik getwijfeld over het kopen van een gopro. Hoe vaak gebruik ik zo’n camera, hij is zo duur, welke uitvoering is voor mij het beste? Dat soort vragen hebben lang in mijn hoofd gezeten, maar uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt!

Het is de Gopro Hero 3+ Silver edition geworden en ik kan niet wachten tot we op wintersport gaan en ik mijn gopro volop kan gaan gebruiken. Deze actiecamera is voor mij echt de aller tofste gadget om mee te nemen op vakantie. Ik vind het maken van foto’s en video’s sowieso al super gaaf maar met deze camera kan ik op een nog toffere manier herinneringen vastleggen!

Wat ik nu nog moet aanschaffen is een stok om de camera op te bevestigen en ik wil graag een bevestiging voor op m’n helm. Zo kan ik vanuit verschillende hoeken filmen en hoef ik de camera niet altijd met m’n handen vast te houden.

Ik heb nog geen materiaal wat ik aan jullie kan laten zien maar zodra ik filmpjes heb gemaakt krijgen jullie natuurlijk de resultaten te zien!

Liefs,
Nuria

2 Responses to “GADGETS: MY NEW HERO!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: