PLOG: 15 DECEMBER 2014

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.11.25Afgelopen maandag was ik weer vrij en heb ik weer geplogt! Het was een druilerige dag dus ik ben lekker lang in bed blijven liggen! Rond half 10 kwam ik eruit en heb ik gelijk Takkie maar even uitgelaten want die stond al te piepen!

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.12.29Daarna lekker op de bank blogs gelezen en geschreven. Gezellig met Takkie, want dat is echt een ‘zwaan-kleef-aan’. Ik ontbeet met twee sneetjes kerstbrood met boter (en dan het spijs erover uitsmeren!), ooh ik vind dat zo lekker..

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.13.27Rond half 1 vond ik het wel tijd om aan te kleden en op te maken, even snel een selfie bij de kerstboom. En dan Takkie weer even uitlaten, die kleine donder kan thuis in de tuin maar bij ons thuis op ’t balkon is niet echt een optie.

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.15.20Daarna de auto in en op naar Primark in Den Haag, mijn zusje was er al geweest en was erg enthousiast. In de auto luister ik vaak naar sublime fm, soul funky jazz, I love it! En dan nog een selfie..

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.16.15Eenmaal thuis even de schade bekijken! Pfoe dat is iets meer dan ik van te voren gedacht had! Wat heb ik gekocht; een mega super warme en zachte deken, een zachte kruik, een tafelloper voor kerst, een pyjama, kerstcadeau labels en inpakpapier.

Schermafbeelding 2014-12-15 om 17.17.36Toen ik thuis kwam had Takkie weer een dekentje gepikt, dit doet tie altijd en mag hij niet, super irritant dus.. Inmiddels was het alweer half 4 en had ik trek in een stuk Tony’s, er was al een reep open dus daar heb ik een paar stukjes van genomen. De smaak melk, banaan walnoot is trouwens echt heel lekker!

De rest van de avond ontbreekt op de foto’s, beetje jammer want ik had heerlijke pasta met zalm gemaakt! Misschien snel het recept daarvan op de blog!

Liefs,
Nuria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: