PERSONAL: My travels in 2014..

Afgelopen jaar was een heerlijk jaar vol met reizen en tripjes! En hoe leuk is het om dan even terug te kijken op al die fantastische momenten! Vandaag een overzicht van al mijn uitstapjes naar het buitenland in 2014.

Flaine
Flaine 2014

Het jaar begon in februari met een week wintersport. Samen met mamma, zusje en tante heb ik een heerlijke weer wintersport gehad in Frankrijk. Het weer en de sneeuw waren geweldig en het was een geweldig vakantie!

Parijs

Paris 2014In april ben ik een paar dagen in de stad van de liefde geweest met mijn vriend. We was echt een hele leuke stedentrip waarin we veel gedaan hebben! We huurden fietsen en hebben door de stad gefietst, we aten bij La Coupole, hadden een heerlijk hotel en natuurlijk hebben we een taartje bij Ladurée gegeten!

Barcelona
Barcelona 2014
In mei zijn mijn zusje en ik stiekem naar Barcelona gevlogen om mijn moeder te verrassen! Mijn ouders waren in mei 25 jaar getrouwd en samen met mijn vader hebben we alles zo gepland dat mamma van niets zou weten! Ze kreeg de verrassing van haar leven en we hebben twee geweldige dagen gehad met z’n vieren!

Londen
Londen 2014
In juli heb ik 1 dag geshopt in Londen, samen met mamma en zusje vlogen we op dezelfde dag heen en weer. Een super gezellige dag en eigenlijk wel een beetje decadent maar goed, leuk was het wel! We shopten bij Victoria Secret en we aten bij Jamie Italian op Picadilly Circus.

Kreta
Kreta 2014In augustus ging ik samen met mijn vriend naar Kreta, we boekten heel kort van te voren en we waren beide heel benieuwd hoe het daar zou zijn! We hebben genoten, we huurden een auto, lagen aan het zwembad en op het strand. We zijn zelfs nog een avond naar Chersonissos geweest, haha wat hebben we gelachen. Echt even lekker bijkomen met z’n tweeën.

Colera
Colera 2014
De dag nadat ik terug kwam vanuit Kreta kon ik mijn koffer alweer pakken om naar Spanje te vliegen. Deze reis was ook weer een verrassing en dit keer voor mijn zusje. Mijn zusje en ik zijn naast zusjes eigenlijk ook vriendinnen en  meestal onafscheidelijk, daarom kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om niet bij haar 21e verjaardag te zijn. In het geheim vloog ik alleen naar Spanje en verraste ik haar door om 12 uur toch bij haar verjaardag te zijn. Ik bleef een paar dagen en vloog toen weer alleen naar huis. Het waren heerlijke dagen in het dorp wat eigenlijk mijn tweede huis is!

Een heel mooie terugblik op alle reisjes in 2014! Voor 2015 heb ik alweer genoeg ideeën en inspiratie opgedaan dus ik hoop dat het weer een prachtig jaar gaat worden met veel uitstapjes naar het buitenland!

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

6 Responses to “PERSONAL: My travels in 2014..”

  1. Farah - Food and other Friends

    Hmm die reisoverzichten zijn altijd heerlijk om te bekijken. En je hebt echt heel veel leuke reizen achter de rug!
    En wat super lief en leuk dat jullie je moeder verrast hebben! Lijkt me heel bijzonder om zoiets te doen. Op naar een reislustig 2015 ;).

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: