LIKE: What santa gave me..

Kerstcadeau's 2014Een beetje laat maar ik wilde jullie toch nog laten zien wat ik heb gekregen met kerst. Ik ging direct na kerst op vakantie en ik had me voorgenomen om niet te bloggen tijdens mijn vakantie dus daarom een verlaat overzicht van mijn cadeau’s. Dit jaar (vorig jaar dus eigenlijk) ben ik goed verwend, ik heb onwijs toffe dingen gekregen!

Laten we beginnen met het cadeau van mijn ouders, van hen kreeg ik een helm voor de wintersport. Ik heb altijd zonder helm op de piste gestaan maar ik vond dat het nu tijd werd voor een helm. Mijn ouders waren zo lief om de helm aan mij te geven voor kerst! Van mijn vriend kreeg ik een ‘selfie-stok’ voor mijn gopro en een case om mijn gopro veilig mee op reis te nemen. Echte top cadeau’s want ik heb er veel plezier van gehad op wintersport! Vooral de selfie-stok is echt een top ding!

Daarnaast kreeg ik van mijn vriend een prachtige zilveren slavenarmband, deze kreeg ik niet alleen voor kerst maar voor meerdere gelegenheden zoals mijn verjaardag. Hij moet nog worden gegraveerd maar we moeten nog even nadenken over wat er dan precies in komt te staan. Maar ik draag deze armband elke dag, ik ben er echt helemaal verliefd op!

Met de familie hebben we lootjes getrokken omdat we anders voor iedereen cadeau’s moesten kopen en dat is een beetje te veel van het goede. Ik kreeg een keukenmachine die ik graag wilde hebben!! Een staafmixer met zo’n hakmolentje erbij. Nu hoef ik niet meer die van mijn moeder te lenen en kan ik zelf lekker curry’s en andere dingen gaan maken!

Ik ben echt verwend deze kerst en ik heb twee heerlijke dagen gehad!

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

2 Responses to “LIKE: What santa gave me..”

  1. Marlissa

    Leuke cadeaus heb je gekregen! Ik ben echt een beetje anti selfie-stok, maar iedereen is zo enthousiast… Misschien als ik het probeer hahaha

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: