PERSONAL: I’ve got glasses..

2015/01/img_9206-2.jpg

2015/01/img_9201-0.jpg
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik mijn nieuwe bril heb gekocht maar ik heb gewoon geen tijd gehad om er goede foto’s van te maken. Mijn ogen zijn niet erg slecht en ik heb eigenlijk al een paar jaar een bril voor achter de computer, die ik dus nooit op zet. Omdat ik op mijn werk merkte dat ik soms toch m’n bril nodig heb, heb ik een nieuwe bril gekocht bij ‘Eyelove‘. Super makkelijk, want ze konden gewoon mijn oude bril uitlezen op sterkte en helemaal niet duur.

Je kan uit heel veel verschillende modellen kiezen en binnen twee weken kon ik mijn nieuwe bril ophalen. Ik ben er heel erg blij mee en ik heb steeds vaker mijn bril op, wat natuurlijk ook de bedoeling was! Dus als je geen mega budget hebt en je wilt een nieuw montuur omdat je je oude zat bent dan kan je goed terecht bij Eyelove!

Liefs,
Nuria

2 Responses to “PERSONAL: I’ve got glasses..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: