SHOPPING: Some new stuff I bought..

Oke, het is alweer een tijdje geleden dat ik nieuwe kleding heb gekocht. Ik heb mezelf namelijk voorgenomen om in januari geen nieuwe kleren, schoenen, make-up etc. te kopen. Tot nu toe gaat het goed, ik heb me overal in kunnen houden. Later deze week zal ik hier wat meer over schrijven. Maar vorig jaar, net voor kerst, heb ik nog een paar hele leuke items gekocht en deze wilde ik jullie toch nog even showen!

Trui Maison Scotch

Jurk Maison Scotch

Rokje Maison ScotchMaison Scotch
Zoals jullie weten ben ik gek van Maison Scotch. Dit merk heeft mijn hart gestolen en elk seizoen probeer ik weer iets moois te scoren. Dit gebeurd steeds vaker in de sale omdat ik de kleding steeds duurder vind worden. Maar goed, in de sale kocht ik drie nieuwe items. Een rode trui met zwarte sterren rond de hals, super comfy en lekker warm.  Een zwart jurkje, altijd goed! En een rokje met barok print, gedurfd..zeker voor mij maar ik ben er zeker blij mee! Dit rokje heb ik ook aangehad met kerst..love it!

Jurkjes ZARAZARA
Bij ZARA kocht ik twee jersey jurkjes, in grijs en bordeaux. Ik was op zoek naar jurkjes omdat ik me daar prettig in voel. Deze jurkjes kan ik naar mijn werk aan en ook als ik gewoon een dagje lekker thuis ben. Het model vind ik heel leuk, het lijkt op een overslag jurkje maar dat is het niet. Tot nu toe heb ik beide jurkjes al vaak gedragen dus ik heb geen spijt dat ik twee verschillende kleuren heb gekocht. 

Voor nu heb ik dus genoeg nieuwe spullen gekocht en in januari is het doel om geen nieuwe spullen te kopen. Hebben jullie nog wat kunnen vinden in de sale?

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: