MOVIE: Must sees – 5

Het is weer even geleden maar ik heb weer een aantal films die ik graag zou willen zien. Kijken jullie mee?

Unbroken
De eerste film van Angelina Jolie gaat over een jongen, wie mee vecht in de Tweede Wereld oorlog en na 47 dagen op open zee in een jappenkamp terecht komt. Ik ben altijd erg geraakt door films die zich afspelen in oorlogstijd, zo ook door deze film. Een film over wilskracht en doorzettingsvermogen, ik ben benieuwd.

The boy next door
Toen ik de trailer zag van deze film wilde ik direct meer. Jennifer Lopez is een soort tiener idool voor mij en ook in deze film vind ik haar weer goed. De film gaat over Claire, wie na haar scheiding een korte affaire heeft met haar buurjongen Noah, I know, heel cliché.. Uiteindelijk blijkt Noah geobsedeerd en tot alles is staat. The boy next door is in maart in de bioscopen te zien.

Inside Out
Oh yeah, I loove Disney films. Vooral die van vroeger maar Frozen vond ik ook echt leuk om te kijken. Nu komt er dit jaar weer een nieuwe animatiefilm uit. Inside out gaat over wat er gebeurd in de meest bijzondere plek van ons lichaam, ons hoofd. Riley, de hoofdpersoon van het verhaal heeft nog af en toe eens moeite om al haar emoties een plek te geven en zorgt voor wat opstootjes in het hoofdkwartier. Kijk de trailer en ervaar zelf hoe leuk deze film is. 

Liefs,
Nuria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: