INSPIRATION: ZARA HOME

0117004999_4_1_1 0117001999_4_1_1 0116003999_4_1_1 0118002999_4_1_1ZARA home is een van mijn favoriete interieur winkels. In Den Haag zit een winkel en ik loop vaak even binnen om inspiratie op te doen en om te kijken naar alle mooie items die ze hebben liggen. De campagne foto’s vind ik ook prachtig! Niet alles is mijn stijl en ik zou ook echt niet alles willen kopen maar om het zijn wel goede inspiratie bronnen.

Deze foto’s geven me direct een zomers gevoel, ik krijg zin in vakantie! De verschillende kleuren blauw in combinatie met die prachtige uitzichten doen me verlangen naar de zomer! Naar een zwoele zomer avond met een glas koude witte wijn in m’n hand.

Ook van de derde foto krijg ik een glimlach op m’n gezicht. De leren bank geeft zo’n warm gevoel, ik houd van die stijl. Al weet ik niet of ik mijn interieur zo zou inrichten. Lichte interieurs zijn meer mijn ding, hoe lichter hoe beter! Hopelijk kunnen we in ons nieuwe huis wat mooie items van ZARA home inpassen!

Liefs,
Nuria

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: