LIKE: Messy half-bun

Half-bunAls je een beetje hebt opgelet dan heb je kunnen zien dat ik steeds vaker mijn haar half opsteek, de ‘half-bun’. Ik vind het lekker speels en ik hou van een messy look dus dit is de ideale oplossing voor mij! De juiste combinatie van je haar los dragen en ook je haar lekker uit je gezicht. Het lijkt alsof je je haar even snel in een knotje hebt gedaan maar uiteindelijk moet ik toch 4 of 5 keer proberen tot het echt goed zit!

Mijn haar krult van nature en dan is de half-bun geen succes voor mij, ik lijk net een pluizig schaapje met een krullende half-bun. Ik moet dus wel eerst mijn haar stijlen maar goed, dat is zo gebeurd. Deze hairdo zullen we waarschijnlijk vaker voorbij zien komen dit jaar en ik ben fan!

Liefs,
Nuria

3 Responses to “LIKE: Messy half-bun”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: