LIKE (ME): Insider’s tip

Schermafbeelding 2015-02-02 om 20.44.14Sayyy whaaaaat!!! Ik ben nog nooit genomineerd voor iets met betrekking tot mijn blog, tot ik gister middag mijn mail opende en zag dat mijn blog is genomineerd voor de ‘Insider’s tip’ van deze maand op stylefruits.nl

Wat is de insider’s tip? Quote: ‘Voor onze blogactie ‘Insiders Tip van de Maand’ presenteren we jullie iedere maand vijf geweldige blogs die ons inspireren met hun creatieve en unieke posts en outfits, maar vaak nog niet zo bekend zijn als ze zouden moeten zijn. ‘

Ik was echt verrast door deze nominatie en ik vind het echt onwijs leuk dat mijn blog is genomineerd! Wat ik kan winnen is een bredere presentatie van mijn blog op de website van Stylefruits. Dat is natuurlijk ontzettend gaaf en daarom wil ik jullie vragen om op mijn blog te stemmen!

Hoe doe je dat? Stemmen kan HIER en je kan per IP adres 1 keer per dag stemmen. Bekijk je mijn website op je mobiel gebruik dan DEZE link!

De winnares wordt 2 maart bekend gemaakt dus je heb de hele maand om op nuriaarantxa.com te stemmen!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “LIKE (ME): Insider’s tip”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: