NEW IN: MAJE Sweater

MAJE1

MAJE2

MAJE3Een paar weken terug was ik even snel in de Bijenkorf in Den Haag, ik was niet van plan iets te kopen want daar had ik geen tijd voor. Maar zoals altijd vind je de leukste dingen als je er niet naar op zoek bent!

Zo liep ik heel onverwachts tegen deze trui aan bij Maje. Ik had nog geen items van Maje in mijn kast hangen omdat ik het eigenlijk een veel te duur merk vind. Maar deze trui was echt leuk afgeprijsd en ik dook snel de paskamer in! Zo geschiedde, deze trui hangt nu in mijn kast en ik vind hem echt super gaaf! De kleur, de print, het model! Helemaal leuk, voor nu maar ook voor de lente en de zomer!

Hebben jullie items Maje in de kast hangen?

Liefs,
Nuria

4 Responses to “NEW IN: MAJE Sweater”

  1. Dina

    Nu ben ik wel een beetje benieuwd geworden naar hoe de sweater er uit ziet als je ‘m aan hebt zeg maar. Ziet er zo heel leuk uit.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: