INTERIOR: Gordijnen enzo..

Schermafbeelding 2015-02-24 om 17.21.39Licht, een belangrijk aspect in huis en zeker in mijn huis! Ik houd van ruimtes waar er veel licht binnen komt, grote ramen en deuren zijn een must voor mij! In dit artikel een paar mooie inspiratie plaatjes van mooie lichte ruimtes! Licht kan voor een heel ander perspectief zorgen in een ruimte. Licht is fijn!

Maar niet als ik wil slapen, dan wil ik graag dat de kamer zo donker mogelijk is. Vooral in de zomer als het al vroeg licht wordt vind ik het belangrijk dat de ramen goed verduisterd zijn. Niets is zo vervelend om al om 6 uur ’s ochtends wakker te worden van het licht en niet meer in slaap kunnen komen! Daarom zijn gordijnen net zo belangrijk als het licht in een huis.

Naast verduisteren zorgen gordijnen er ook voor dat je huis wat meer sfeer krijgt! Ik woon nu anderhalf jaar op mezelf en we hebben alleen gordijnen in de slaapkamer, niet in de woonkamer en keuken. Dit zorgt er voor dat we eigenlijk niet helemaal tevreden zijn over de sfeer in ons huisje. Omdat we inmiddels al weer op zoek zijn naar een nieuw huis willen we nu niet meer investeren in gordijnen. Maar kijken naar mogelijkheden kan natuurlijk wel!

Er zijn zo veel verschillende soorten gordijnen en verduistering dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet! Maar de producten van Velux vind ik wel erg mooi! Toevallig hebben mijn zusje en haar vriend Velux in huis en zijn daar meer dan tevreden over. Er is genoeg keuze en je kan zelf kiezen wat je wilt, wat je mooi vindt en aanpassen aan je interieur. Hier kan je zien wat de mogelijkheden zijn en kan je wat inspiratie opdoen!

Op dit moment heb ik nog geen dakramen of ramen waar ik Velux in kan hangen maar mocht het in een ander huis wel zo zijn dan is de kans groot dat ik kijk wat er mogelijk is bij Velux.

Kennen jullie Velux al of hebben jullie net als ik nog steeds geen gordijnen in huis!?

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: