LIKE (ME): One more time..

Schermafbeelding 2015-02-02 om 20.44.14

Wauw, wat hebben jullie mega veel gestemd!! In februari werd ik genomineerd door stylefruits.nl voor de insider’s tip van de maand. De stemmen stroomden binnen in de eerste week van februari en ik stond de afgelopen weken eenzaam aan de top in de ranglijst! Inmiddels ben ik ingehaald en zo fanatiek als ik ben, kan ik het niet laten om jullie nog een keer te vragen om op mij te stemmen!!

Stemmen kan 1 keer per dag op internet en op je telefoon. Dus ook als je al een keer gestemd had dan kan je nog een keer op mij stemmen!! Stemmen kan HIER en bekijk je mijn website op je mobiel gebruik dan DEZE link!

Ik ben super close bij het winnen van de competitie en ik zou het super leuk vinden als jullie (nog) een keer op mij willen stemmen!

Liefs,
Nuria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: