PLOG: 9 MAART 2015

Schermafbeelding 2015-03-09 om 19.29.37Afgelopen maandag heb ik geplogd, wat een stom woord eigenlijk maar goed het was alweer een tijd geleden! Ik heb lekker uitgeslapen, dat zie je aan m’n uitstekend ‘I woke up like this’-gezicht hahaha. Ik maakte bananenpannenkoeken als ontbijt en daar smeerde ik een klein beetje nutella op..mmm een prima begin van de dag!

Schermafbeelding 2015-03-09 om 19.31.23Daarna was het tijd om mijn haar te ontkrullen, echt met dit weer is het onhandelbaar en maak ik het vaak stijl! Daarna met mijn vespa naar de garage, gelukkig schijnt de zon, kijk ‘m shinen! 

Schermafbeelding 2015-03-09 om 19.33.16Eenmaal terug van de garage spring ik samen met mijn vriend snel op de fiets naar het station om met de trein naar Rotterdam te gaan! Ik mocht lekker achterop fiets en le boyfriend maar trappen.. Het zonnetje is echt heerlijk, daar krijg je nog eens energie van!

Schermafbeelding 2015-03-09 om 19.35.23En na 30 minuten staan we voor de markthal in Rotterdam, we zijn er beide nog niet geweest dus het was een verrassing wat er binnen op ons wachtte! Nadat we een rondje hadden gelopen gingen we voor een paar heerlijke pinchos bij 21 pinchos tapas bar. Wijn erbij en onze buikjes waren weer goed gevuld!

Schermafbeelding 2015-03-09 om 19.37.50Natuurlijk moesten we ook langs de donutkraam waar de vitrine helemaal vol lag met gekleurde donuts! We aten er ter plekke nog 1 op en namen er twee mee voor thuis! Daarna liepen we terug naar centraal station en liepen we naar binnen bij een paar winkels..

Schermafbeelding 2015-03-09 om 19.39.17Net voordat we de trein in stapten haalden we nog een kop koffie bij Starbucks en probeerde ik weer eens mijn eigen naam op te geven, maar helaas het ging totaal mis want ze maakten er Julia van.. Eenmaal terug gingen we snel even langs mijn ouders en Takkie om bij te kletsen! 

Schermafbeelding 2015-03-09 om 19.41.40Daarna moesten we nog haasten om boodschappen te doen en langs de apotheek te gaan, leuke dagen gaan altijd zo snel voorbij! Eenmaal thuis kon ik weer een aantal tuintjes toevoegen aan mijn moestuintjes verzameling, we moeten er nog maar twee!!!

Schermafbeelding 2015-03-09 om 19.44.11Doordat we zo veel lekkers hadden gegeten in Rotterdam hadden we beide geen trek in warm eten en daarom maakte ik zelf tonijnsalade, ook prima voor een keertje! Daarna lekker op de bank geploft en nu ik dit schrijf eet ik ondertussen mijn toetje met de gedachte ‘Morgen weer wat minder met al die lekkere dingen!’

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “PLOG: 9 MAART 2015”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: