MUSIC: On the Run

RH-CIN-AP-3247-RTAfgelopen weekend heb ik eindelijk de tour van Beyoncé en Jay-Z gekeken en man wat een vet concert was dat! Daar had ik echt bij willen zijn! Helaas is me dat niet gelukt daarom moet ik het nu doen met de beelden op youtube. Ik hoop trouwens echt dat deze tour nog op dvd wordt uitgebracht want dan koop ik ‘m zeker!

Door de tour te bekijken heb ik weer een paar nieuwe nummers op repeat staan waaronder Part 2 (On the run), Clique en Tom Ford. Normaal gesproken ben ik geen super fan van rap maar ik begin het langzaam te waarderen!

Fijne zondag allemaal!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “MUSIC: On the Run”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: