MUSIC: My girl crushes..

Schermafbeelding 2015-03-21 om 10.50.14Laten we het vandaag eens hebben over mijn girl crushes, een prima luchtig onderwerp voor de zaterdag! Onlangs plaatste ik dit artikel waarin ik schreef over Beyoncé die een tribute medley zong voor Stevie Wonder. Kort daarna keek ik de On the Run Tour van Beyoncé en haar hubby en daarmee was ik weer helemaal Queen Bey minded! Maar goed, jullie wisten natuurlijk al dat ik een groot fan ben van Beyoncé en dat schuif ik ook niet onder stoelen of banken.

Toch komen er steeds vaker ook andere dames in mijn favorieten afspeellijsten voor! Ariana Grande heeft een paar keer op repeat gestaan en ook Taylor Swift heeft een paar nummers gemaakt die echt goed bij mij in de smaak vielen! Ook Iggy Azalea en Nicki Minaj zijn inmiddels bestempeld als girl crushes.

Vandaag wil ik daarom een aantal nummers met jullie delen, GIRL POWER!!!

Fijne zaterdag!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: