INSPIRATION: Spring is coming

Schermafbeelding 2015-03-22 om 09.14.01

Officieel is het al lente maar het voelt nog niet echt alsof het is begonnen.. De afgelopen week hebben we heel even mogen proeven van het lente gevoel maar dat was al snel weer over, tenminste hier bij mij in de regio. Toch hebben die zonnestralen iets in mij wakker gemaakt wat mij doet verlangen naar de lente!

Als je eenmaal een klein beetje hebt geproefd, gezien, gevoeld van de lente dan wil je meer,  de dingen die ik zo leuk vind aan de lente en waar ik vooral naar uit kijk zijn de bloemen die weer boven komen, de kleuren die je ineens weer ziet op straat. De mensen op straat kunnen weer ineens spontaan naar je lachen, we kunnen weer lichte kleuren aan..witte broeken en pastel tintjes, daar kan ik niet langer op wachten!

Waar ik ook echt naar uit kijk zijn ritjes op de vespa, lekker toeren naar de stad of gewoon dat ritje naar mijn werk met het zonnetje op mijn gezicht. Zonnebril op en leren jasje aan, genieten! Mijn nagels krijgen weer lieve lichte kleurtjes in plaats van donker en winters. We mogen weer ijsjes eten, gewoon omdat de ijssalon eindelijk weer open is! En natuurlijk wijntjes drinken op het balkon tot de zon onder gaat..

Zijn jullie ook al klaar voor de lente!?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “INSPIRATION: Spring is coming”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: