NEW: My first Adidas sneakers!

IMG_0067

IMG_0069

IMG_0070

IMG_0072Daar zijn ze dan, mijn eerste echte Adidas sneakers. Ik ben een beetje een laatkomer op deze trend, van de superstar en stan smith maar I don’t care! Ik vind ze zo leuk en ze bleven maar rond spoken in mn hoofd. Daarom heb ik gewoon ze besteld en gelukkig zaten ze gelijk goed!

Ik vond het niet leuk om deze sneakers met groene achterkant te kopen, 1 omdat mijn zusje die variant al heeft en 2 omdat ik deze veel toffer vind! De printjes op de achterkant zijn ontworpen door Rita Ora, je weet wel, die zangeres. De details zijn zo leuk aan deze schoenen en wat ik nog steeds jammer vind is dat je de binnenkant niet ziet als ik ze aan heb, hihi…

Prima sneakers voor de lente, als die nog gaat komen.. Want nu ik dit type zit ik al de hele dag binnen omdat het regent en waait. Blegh, waar blijft de lente, dan kan ik deze beauty’s aan zonder dat ik panisch ben omdat ze vies kunnen worden!

Fijn weekend!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “NEW: My first Adidas sneakers!”

  1. vidrie

    Heel gaaf! Ik ben op jacht naar de wit met zwarte variant in maatje 38/39, helaas overal uitverkocht… Heb je precies je eigen maat?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: